Voorwaarden

☆ Wanneer u TN Sports artikelen bestelt, verklaart u akkoord te gaan met deze Algemene voorwaarden.
 Alle prijzen op de site worden inclusief BTW weergegeven, maar exclusief verzendkosten. Bestellingen vanaf 35 euro worden gratis verzonden.
 De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor geld en er wordt geen geld op teruggegeven.
 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. TN Sports houdt zich het recht voor om foutieve prijzen aan te passen. Uiteraard zal u hierover eerst geïnformeerd worden.
 Alle bestellingen worden per e-mail bevestigd.
 Kiest u voor het verzenden van uw bestelling, dan wordt uw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling naar u verstuurd.
 Alle artikelen worden verstuurd via Post NL.
☆ Retourneren of ruilen van artikelen kan aan huis bij TN Sports, of u stuurt de bestelling op eigen kosten naar ons terug. Vul hiervoor het retourformulier in. U krijgt dan de kosten van de geretourneerde artikelen teruggestort.
 Wanneer een artikel niet op voorraad is vermelden we dat in een antwoord e-mail. U kunt dan een vervangend artikel uitzoeken of we storten het geld naar u terug.
 TN Sports kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

In het kader van Wet Kopen op Afstand hanteert TN-Sports.nl een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering. Binnen deze periode mag een product retour gezonden worden zonder opgaaf van reden, mits volledig onbeschadigd en in originele verpakking. Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. In de mail vermeldt u duidelijk welke bestelling u wilt retourneren, voorzien van ordernummer. Geef ook aan of u het product wilt ruilen of het aankoopbedrag wilt laten crediteren. U neemt zelf de portokosten voor het terugsturen voor uw rekening. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Het pakket, in degelijke verpakking, dient voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd. Eventuele vermissing van een retourzending valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de koper. Restitutie van het aankoopbedrag vindt binnen 30 dagen plaats.

Retouradres:

TN-Sports.nl
Bollaarsdijk 13
3231LA Brielle