Wie zijn wij

Hoe komt het dat wij onze schaatsen voor een gereduceerd tarief kunnen aanbieden horen we vaak! Wij, TN-Sports.nl, zijn een webshop en werken online, maar zijn gevestigd in Brielle. Wij kopen onze schaatsen groot in en hebben geen personeel en winkelkosten. Ook hebben wij een beperkte hoeveelheid verschillende modellen en accessoires, zoals beschermers voor uw hockey schaatsen en kunstschaatsen, hockeysticks en pucks . Daarom kunnen wij de schaatsen goedkoop en als aanbieding aanbieden. Wilt u ook online goedkope schaatsen kopen? Koop deze dan in onze online web winkel. U kunt kiezen uit goedkope hockey schaatsen, goedkope kunstschaatsen en goedkope kinder hockey schaatsen.

Het begint weer te vriezen en het eerste natuurijs van dit jaar is alweer geweest. Wanneer uw kinderen het leuk vinden om te gaan schaatsen, dan heeft u natuurlijk ook hockey schaatsen of kunstschaatsen nodig.
Bij TN-Sports.nl worden uw goedkope schaatsen snel en erg voordelig geleverd, zonder dat u naar een winkel hoeft te gaan. Kies uw maat en plaats uw bestelling, eenvoudig, snel en goedkoop.

Wilt u graag schaatsen voor uw kind kopen, maar groeien de voeten van uw kind snel? Koop dan verstelbare schaatsen in onze webshop. Hier vindt u goedkope verstelbare schaatsen voor jongens (in het blauw) en voor meisjes (in het roze).

TN-Sports, uw adres voor goedkope schaatsen!